Megszoktatok allni utmenti bodes zoldsegesnel?
Ahol ki van irva hogy magyar eper dinnye.meg hasonlok.
Megbizhatoak ezek.
En eddig feltem.tolluk vasarolni
Mi szoktunk ott venni. Azért amelyik a dinnye föld mellett árulja a dinnyèt az hitelesebb szerintem mint a bolti.
Amiket így veszegettünk nem igazán volt csalódás. De ha ilyenektől veszünk akkor nagyobb tételbe szoktunk bármi legyen is az. Mert tényleg jó és friss.
Most erre mit lehet mondani?
Van amelyik megbízható, van amelyik nem.
Nekünk van egy kedvencünk a 31-es út mentén, évek óta vásárolunk tőlük és még soha nem ért csalódás.
Miről beszélsz?
A gyümölcsöt, zöldséget szokás megmosni - még a görögdinnyét is! - egyeseket meg még hámozzák is.
Persze, ha te tudsz olyan szántóföldet vagy gyümölcsöst, ami erdő mélyén, vízeséssel felturbózott csörgedező patak partján fekszik és csak ebből a termésből vagy hajlandó fogyasztani, akkor nem szóltam semmit.
Kérdező!
A 31-es számú főút Budapesttől Dormándig tart. Hossza 126 km. De amiről én beszélek, zöldséges, az Mendén van a temetővel szemben. Virágot, palántákat is árulnak, csoda szép áruval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!