Melyik multit szeretitek a legjobban: Tesco, Spar, Metro, Auchan, Lidl, Aldi, Penny Market?
ez egy egy éves kérdés jó látni h fellendítettem :D
aldival óvatosan van még egy kis döglött serrano sonka
22-nek (nemaRendőrség)
Bocs, de te Magyarországon élsz?
"Tesco közel van, néha veszünk ott chipset, más nem nagyon éri meg."
Ezzel egyetértek, bár chipset SEM éri meg ott venni.
"Spar: német retek, minden tele szójával"
A retek is tele van szójával?
Esetleg húst meg felvágottat vennék ott, mert árban nem nagyon jó, de hogy tele lenne szójával azt kétlem és a tisztasággal sincs baj.
"Metro:cégeknek való. Kiskoromban vásároltunk ott, de mióta kirepültem felesleges"
Metróban nem láttam fantáziát én sem.
"Auchan:roma teszkó"
Azért egy fokkal jobb, mint a Tescó
"Lidl:német retek, de legalább szójamentes"
Német, de nem retek, minőségben egész jó, kár hogy mindig sokan vannak, bármikor megyek.
"Aldi:német retek"
Nem láttam ebben sem fantáziát, eddig az esetek felében ki tudtam jönni úgy, hogy nem vettem semmit. Tiszta, rendes, de nem fogott meg semmi.
"Penny:néha bemegyek, de még sose volt amit akartam"
Áraik jó, akciók jók, minőség az közepes, de a havi bevásárláshoz pont megfelel, ha valami extra dolog kell, akkor Lidl.
"Coop párti vagyok, idáig bárhol laktam az volt a legközelebb. Arról legalább tudom hogy magyar tulajdon, magyar termék."
Gondolom, Fidess szavazó vagy ...
"A húspultja is jó szokott lenni, még a többi helyen biztos hogy nem vennék"
Kivéve, ha romlott az áru ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!