Tudok venni valahol Miskolcon rák ízű halrudacskát/surimit?
És melyik részen kell keresni? Ugye nem a mireliteknél?
Előre is köszönöm a választ :)
Teszkóban a hűtőpultban a szalámik környékén van. De én nem vennék ilyesmit, a csomagolására rá van írva, hogy gyerekeknek nem adható, mert hiperaktivitást okoz...
Ebből gondolom sejted, hogy milyen anyagok lehetnek benne.
Tesco, Auchan, Interspar
ott keresd, ahol az ecetes vödrös halak és kaviárok vannak. (általában előrecsomagolt felvágottak, szalámik sorának a vége, külön rész.)
Tesco
Hűtőben, ahol az előre csomagolt halak, vödrös hal, stb. van.
Szerintem ha valaki egy évben egyszer-kétszer surimit eszik, semmivel sem okoz több kárt magának, mintha a Mc Donald's-ban vagy a Burger Kingben kajál.
Köszönöm szépen a válaszokat. :) Eddig az Auchan-ban néztem de ott nem találtam, akkor a Tescoban és az Intersaprban teszek egy próbát :)
Azt én is olvastam hogy ízfokozókkal és hasonlókkal van tele, de egyszer muszáj kipróbálnom *-*
Tesco, Spar, Metro, Penny. Ezekben van.
A halas résznél keresd a hűtőben, ahol a kaviárok, füstölt halak és egyéb halas termékek vannak.
Ez halpép.
De finom! :)
Én szeretem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!