Melyik multit szeretitek a legjobban: Tesco, Spar, Metro, Auchan, Lidl, Aldi, Penny Market?
Penny és Lidl a 2 legjobb, ezek közel is vannak, és elfogadható áron adnak jó minőséget. Csak egy konkrét példa: ugyanaz az Ariel mosószer jóval olcsóbb a Penny-ben mint a Tescoban. A Penny saját márkás termékei közül van amelyik nagyon silány, viszont a Lidl saját márkásak elég jók.
Aztán néha járok még az Aldiba, itt vannak olyan édességek pl amit máshol még sehol sem láttam, bár a reklámmal ellentétben egyáltalán nem olcsó hely...
Tesco, Spar: Nah itt a legolcsóbb saját márkást, mint pl az S-budget el kell felejteni, mert azok aztán borzalmas minőség, és nem csak az ételekben. A márkásabb holmi viszont már jóval drágább is. Egyedül azért szeretem, mert a választék viszont hatalmas, és van amit csak itt kapok meg. Ja igen, és plusz pont az önkiszolgáló pénztárak miatt, ezt bevezethetnék a többi általad említett helyen is. Az a halálom, amikor befutok 3 dologért, és végig kell várnom egy csomó embert, akinek fullon van a bevásárlókocsija.
Auchan, Metro: Az előbbi nincs a környéken, (de szerintem még a megyében sem), az utóbbihoz pedig nincs kártyám, szóval ezekbe nem járok.
pennyt sem szeretem nagyon gagyi nekem. nem csak a multikat soroltam hanem
mindent bicsi. meg annyi h pekseg miatt esetleg spar de eleg draga, ha lehet kihagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!