Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Honnan tudom melyik boltban...

Honnan tudom melyik boltban nekem kell lemérni a zöldséget?

Figyelt kérdés
Betévedtem a sparba, vettem répát, de a kasszánál jól leb*sztak hogy nem mértem le. Semmi kiírás, tábla vagy figyelmeztetés nem volt.
2019. szept. 27. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Minden ilyen helyen van mérleg. Ha látod hogy van nyomtató része, akkor neked kell kérhetned.
2019. szept. 27. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi, ahogy az első írja, sőt, továbbmegyek; ahol van nagyobb színes érintős monitor a mérleghez, ahol ki lehet választani a zöldségeket, ott van nyomtatórész is, tehát az sajátmérős hely lesz.
2019. szept. 27. 17:59
 3/11 A kérdező kommentje:
de a teszkóban is van ilyen nyomtatós mérő, viszont a kasszánál is lemérik.
2019. szept. 27. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg megkérdezed?
2019. szept. 27. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Pont azért, hogy ne csalj. Sőt, az önkiszolgáló kassza csomagolófelületében is van mérleg. Ha a lehúzott és a mért tömegben eltérés van riaszt.
2019. szept. 27. 18:24
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Az ártáblákat nézve a mérős helyeken kint van a mérlegkód, a kasszánál mérőseknél nincs. Spar is van többféle. Illetve a mérlegeken mint előttem mondták látszik, hogyha kódos, vagy sima ellenőrző.
2019. szept. 27. 18:26
 7/11 A kérdező kommentje:

" Esetleg megkérdezed?"

Próbáltam de vagy leráztak vagy bunkóztak hogy ez "nem az ő osztályuk, hagyjam őt békén"

2019. szept. 27. 18:33
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Najólvanmá’, ennyire nem lehet életképtelen valaki...

“de a teszkóban is van ilyen nyomtatós mérő, viszont a kasszánál is lemérik.” - valszeg ellenőrzés céljából, ahogy az önkiszolgáló kassza is - ezt már írták, de ha többen vagyunk, akk talán elhiszed.

A - szintén már említett - mérlegkód is egyértelmű tájékozódási pont a problémádra.

“Próbáltam de vagy leráztak vagy bunkóztak hogy ez "nem az ő osztályuk, hagyjam őt békén" - Na innentől viszont nyilvánvaló, h egy gagyi troll vagy... ha a zöldségosztályon találsz egy eladót, akitől simán csak normálisan megkérdezed, h “Bocsi, a zőccséget nekem kell mérni - mert képtelen vagyok értelmezni az egyértelmű nyomtatós mérleg látványát -, vagy majd a kasszánál mérik?” 99,99999999%, hogy egy “Igen”, vagy egy “Nem” lesz a válasz. Ha esetleg köszönni is hajlandó vagy neki, akár egy mosolyt is kaphatsz az emberfeletti kedvességedért. Ha meg a ruhaosztályon kérdezősködsz az említett analfabéta problémád miatt a zöldségosztály működéséről, akk ne csodálkozz, ha elhajtanak a búsba... van még kérdés? Kíváncsian várom...

2019. szept. 27. 19:11
 9/11 A kérdező kommentje:
mit kell kötekedni?
2019. szept. 27. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

"Próbáltam de vagy leráztak vagy bunkóztak hogy ez "nem az ő osztályuk, hagyjam őt békén""

Ebből látszik, hogy hazudsz és ez egy mesesztori.

2019. szept. 27. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!