Honnan tudom melyik boltban nekem kell lemérni a zöldséget?
" Esetleg megkérdezed?"
Próbáltam de vagy leráztak vagy bunkóztak hogy ez "nem az ő osztályuk, hagyjam őt békén"
Najólvanmá’, ennyire nem lehet életképtelen valaki...
“de a teszkóban is van ilyen nyomtatós mérő, viszont a kasszánál is lemérik.” - valszeg ellenőrzés céljából, ahogy az önkiszolgáló kassza is - ezt már írták, de ha többen vagyunk, akk talán elhiszed.
A - szintén már említett - mérlegkód is egyértelmű tájékozódási pont a problémádra.
“Próbáltam de vagy leráztak vagy bunkóztak hogy ez "nem az ő osztályuk, hagyjam őt békén" - Na innentől viszont nyilvánvaló, h egy gagyi troll vagy... ha a zöldségosztályon találsz egy eladót, akitől simán csak normálisan megkérdezed, h “Bocsi, a zőccséget nekem kell mérni - mert képtelen vagyok értelmezni az egyértelmű nyomtatós mérleg látványát -, vagy majd a kasszánál mérik?” 99,99999999%, hogy egy “Igen”, vagy egy “Nem” lesz a válasz. Ha esetleg köszönni is hajlandó vagy neki, akár egy mosolyt is kaphatsz az emberfeletti kedvességedért. Ha meg a ruhaosztályon kérdezősködsz az említett analfabéta problémád miatt a zöldségosztály működéséről, akk ne csodálkozz, ha elhajtanak a búsba... van még kérdés? Kíváncsian várom...
"Próbáltam de vagy leráztak vagy bunkóztak hogy ez "nem az ő osztályuk, hagyjam őt békén""
Ebből látszik, hogy hazudsz és ez egy mesesztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!