Nálatok a falusi kisboltban lehet kapni chamembert sajtot, mozzarellás pizzát, tonhal konzervet, tőkehal májat és paprikás pufit?
Anyosomek laknak egy kis sarkozi zsakfakuban.
Canambert van, két-háromféle is
Többféle mirelit pizza is, motarellas is volt mikor vettünk
Tonhal konzerv is volt, nem a rio mare, de a tészta szoszba finom volt
Tőkehalmajat nem tudom, sose vettem meg, elég sokfele hal, szardinia, sprotni van, tehát elképzelhető
Paprikás pufi nem rémlik, a gyerekek a sosat szeretik
a paprikás pufi is sós, vagy lehet rá pergetni izlés szerint
tehát anno, azt ettük, amit anyukánk, nagymamánk elénk tálalt: hurka, kolbász, szalonna, sült ódalas, puliszka, cibereleves
Nem tudom miért pont a paprikás pufi mozgat meg ennyire, nem is igazán szeretem :)
Viszont egy vissza zárható zacskoba tenni egy adagot és egy kanál paprikát utána rázni... esküszöm veszek ma egy csomag pufit és kiprobalom :)
Beszámolók :) persze ettől meg camamvert pizza és a többi nem lesz a kisboltban.
Üres pizzalap sincs? Mert azért a kozeli városban tonhakat, tokehalmajat, camambertet be lehet szerezni és nagyobb mennyiségben egy hátizsákban is haza vihető
Attól is függ, hogy milyen népességű faluban laksz. Ha élnek kb 100an, akkor ne csodálkozz, hogy nem visznek ilyen terméket. A falusi emberek általában egyszerűek, nem is találkoznak azokkal az ételekkel az életük során, amivel te Angliában - ebből kifolyólag nem fognak tőkehalas májat szállítani a kisboltba, amit megjegyzek budapesti lakosként sem ismerek, ha egyszer nincs rá igény, vagy 100 lakosból 1 venne meg.
Viszont én is biztos vagyok benne, hogyha elé állsz, hogy neked szükséged lenne ezekre a termékekre, akkor hozni fog. Az 1000 Ft egyébként nem egy nagy összeg ha azt nézzük, hogy luxuscikkekre ezek szerint nem sajnálod a pénzt. Viszont ami még esetleg szóba jöhet szerintem, hogy összefogtok egy szomszéddal, akinek van autója, és közösen mentek át a közeli városba, bevásárolni. A mélyhűtött termékekből például be lehet tárazni, évekig is elállnak, ahogy a konzervek és pufi is.
400 lelkes község
itt látható ezeknek a hőn áhított termékeknek a fotója:
ezúton is kérnék minden kisboltost, hogy ilyen termékeket feltétlenül tartson a boltban, mert nem romlandóak, előbb utóbb elfogynak, megveszik a vásárlók, vagy ha nem, akkor pl haza lehet vinni a családnak, és nagyon finomak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!