Megpuhult kekszet ki lehet szárítani valahogy?
Figyelt kérdés
Nyitva hagytam a csomagolását egy hétig az egyébként kemény, ropogós keksznek (bolti) és magába szívta a nedvességet a levegőből. Most nagyon puha, omlós, ha hozzáérek, szétmorzsálódik, elég gusztustalan. Ki lehet valahogy szárítani, hogy még ehető legyen vagy dobjam el?2019. júl. 20. 10:33
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg sütőben, bár ha hozzá sem lehet érni, akkor nem tudom hogy fogod tudni oda bepakolni.
2/3 anonim válasza:
Ne dobd el. Csinálj belőle süteményt. Tiramisuhoz hasonlót, vagy pudinggal, joghurttal, gyümölcsökkel rétegezve. Így mindenképpen megpuhul, de finom lesz. Összetörve csinálhatsz belőle csokiszalámit. Vagy darálva krémekbe keverheted.
3/3 anonim válasza:
ilyen melegben ki kell rakni a napra hadd szikkadjon az a keksz jó fogszabályzós lesz, de kiszárad. De sokáig se szabad mert utána max csúzlilövedéknek jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!