Útifű maghéjat joghurtnak a felébe tettem bele reggel és mivel a joghurt is kevés volt sürű lett de gyorsan megettem Ugyanúgy lesz hatésa? Vagy igy nemjó?
Figyelt kérdés
Utánna ittam egy kis vizet2019. júl. 17. 07:48
3/12 A kérdező kommentje:
Hát ha minden reggelem így kezdem akor egy idő után kitakarítja a salakanyagokat és minden "odanemillő" dolgot és segití az emésztést?
2019. júl. 17. 07:55
5/12 anonim válasza:
Miért "takarítana ki" bármit is?
Úgy néz ki, mint egy bejárónő?
6/12 anonim válasza:
Jó lesz így is :) Igyál sok folyadékot.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak 🙏
2019. júl. 17. 08:37
8/12 anonim válasza:
Én vasárnap reggel mindig azt iszom, aztán estére hipphopp kiporszívózza a szobát.
9/12 anonim válasza:
Az, hogy a joghurtba belekeverve mennyire lesz sűrű,az mindegy,max lenyelni nehéz.
Inni viszont ne keveset igyál utána.
Én néha kapszulában veszek be,de amellé is minimum 3l víznek le kell csúszni egy nap,különben szorulást csinál,és ugye pont nem ez lenne a cél.Nem tudom mennyi folyadékot iszol naponta de minimum egy literrel told meg.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát a csomagolásán így áll hogy min.2 liter
És 2 litert megszoktam inni egy nap van hogy több is sikerül
2019. júl. 19. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!