Nikii2019 kérdése:
Aki evett már Landliebe joghurtot annak mi a véleménye róla? Valóban megéri az árát? Merthogy 500ft. Kinek melyik izlett jobban?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert már régóta ki szeretné próbálni.
Csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
2019. máj. 26. 18:20
1/7 anonim válasza:
Mint bármelyik joghurt. Finom, semmi extra.
2/7 anonim válasza:
Én a tejeskávéjukat szeretem nagyon, mert nem büdös a doboza, mint a mizos és nincs fenistil-szerű utóíze, mint a legtöbbnek.
A joghurtok sem rosszak, elég sűrűek és gyümölcsösek, de max. leértékelve veszek. Akkor inkább nagydobozos jogobella.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom, sűrű, krémes, gyümölcsös. Finomabb, mint egy olcsó névtelen joghurt. Ugye ezekre a vizesebb állagúakra gondolok. De megmondom őszintén nekem nem ér ennyit, csak akciósan veszek néha.
4/7 anonim válasza:
Azért érdekel, 2, miért kóstoltál már fenistilt...
5/7 anonim válasza:
Gyerekeknek veszek ilyet ,szeretik.finom nagyon.
6/7 anonim válasza:
Általában azt szoktam venni vagy cserpes joghurtot ha olyan helyen járok ahol látok.
Szetintem finom, krémes, jobban ízlik mint a többi, ezért szicesen fizetek érte több pénzt.
7/7 Noblesse Oblige válasza:
Én az üvegest néha veszem. Szerintem jó. De nálam a jogobella a best (édesített joghurtok között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!