Ha alvás előtt 2-3 órával joghurtot vagy édességet eszek, az mennyire zavarhat bele az alvásomba?
Egy kis joghurt, vagy joghurt ital, van bennük cukor de alvás előtt 2-3 órával ez mennyire baj?
Alvászavaraim vannak, emiatt igyekszek odafigyelni mit fogyasztok alvás előtt
elhízhatsz, megnőhet a vércukrod, és persze lehetnek alvászavaraid is. szerintem ne.
plusz a 2-3 óra attól függ, hogy mikor van. ha pl. este 6-kor eszed, akkor még talán nincs semmi baj, de ha már este 8-9kor, akkor érdemesebb másnapra halasztani.
Ez egyéni. Van, aki akkor alszik a legjobban, ha este teleeszi magát, másnak jobb, ha akkor már sok órás böjtnél tart, próbáld ki, neked mi a jó.
Én semmikor nem ennék hozzáadott cukrot, de persze az én vagyok. Nem alszom jól, de az sosem rontott semmit, ha 3-kor még ettem (bár ez sem ideális számomra, de nem az alvás miatt), az annál inkább, ha éhesen feküdtem le, az teljesen kikészít reggelre.. De van, aki teljesen máshogyan működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!