Hogyan lehet bepereni egy sutemenyes ceget?
Glutenerzekeny vagyok ugy adtak el egy sutemenyt hogy azt mondtak ghogy glutenmentes!!! Es en azt alkor megettem , most utolag akartam ugyanannal a cegnel ugyanazt a sutit venni es ugye mindig biztonsag erdekeben megkerdezem!!!
Es azt mondtak hogy nem az es meg kifejezetten buza volt benne !!! Es nekem ezt igy adtak el hogy glutenmentes!!!
Be lehet e oket pereni?
nébih
nébih navigátor alkalmazást letöltöd és teszel bejelentést, pl hangalapút vagy amilyet akarsz
Ha az szerepel a terméken hogy :nyomokban tartalmazhat glutent
Akkor ne perelj,nincs értelme.
A milliónyi felkiáltójel nélkül is értjük és látjuk, hogy mit írsz...
Nekem az jött le, hogy amúgy észre sem vetted, hogy nem volt gluténmentes a süti, mivel ugyanott, ugyanazt akartad venni még egyszer. Persze, ha nem gluténmentes és úgy adják el, az nem szép dolog, de semmi bajod nem lett.
Nem hiszem, hogy emiatt téged (!!) bármilyen kártérítés megilletne, hiszen bizonyítani sem tudod, hogy ők mit mondtak, plusz károd sem származott belőle.
Milyen mértékű egészség károsodásod lett a sütitől? Ha semmi,csak az bánt hogy átvertek,akkor a helyedben inkább a betegségnek néznék utána. Lehet nem is olyan komoly a glutén érzékenységed mint amilyennek gondolod.
Perelni felesleges ilyen esetben.
Érdekes,megetted,de akkor fél sem tűnt,hogy olyan összetevőt tartalmaz,ami neked káros? Minimum egy hasmars.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!