Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » HOgyan hízhatnék gyorsabban?

HOgyan hízhatnék gyorsabban?

Figyelt kérdés

157 cm magas és 41.7 kiló vagyok.

Egy betegség miatt ami sok hányással járt szörnyen le fogytam (napokig hánytam megállás nélkül és nem birtam enni sem , ment a hasam is ). A betegség előtt se voltam húde jó testsúlyú azonban most már a tükörbe is undorodva nézek bele... A sok hányás és nem evés miatt (muszáj volt koplalnom és nagyon keveset ennem ) szörnyen lefogytam. Most pedig szeretnék hÍzni. A célom minimum 65 kiló lenne. vagy 54 kiló. Ami a magaságomhoz passzolna. Tudnátok ajánlani valami hatásos hízókurát amivel gyorsan és biztosan tudnék felhizni az adott célomhoz? Szörnyen érzem magam ilyen soványan :(

Válaszokat köszönöm, a trollok pedig kíméljenek meg ha lehet.

20/L

2019. jún. 15. 14:03
 1/5 anonim válasza:
51%

157 cm-es magassághoz sok a 65 kg, de még az 54 is! Én 165 cm-hez vagyok 54 kg, és azért már van egy kis pocakom.

A legjobb, amit tehetsz,hogy megpróbálod magad elfogadni olyannak, amilyen vagy. Élvezd ki, hogy bármelyik részed kivillanhat a ruhából, csinos lesz; hogy nem kell aggódnod, mennyit eszel.

Ha szeretnél magadra szedni néhány kilót, akkor próbáld ki a súlyzós edzést (kis súlyokkal), mellé pedig egyél magas fehérje tartalmú ételeket.

2019. jún. 15. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne zsírt, hanem izmot akarj inkább felszedni. Hidd el sokkal szebb látvány és érzés :) De nem fog egy ónapról a másikra menni.
2019. jún. 15. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
*hónapról
2019. jún. 15. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp sok fehérjét javaslok, és némi mozgást, ha csak sétálsz, kezdetnek az is jó, a lényeg, hogy ne 10 kg zsírt akarj magadra szedni, mert attól nem leszel se egészséges, se szép. Ha már kicsit jobb fizikumban leszel emeld azért meg a mozgás menyiségét is.

Ha nem vagy allergiás a tejre, akkor zsírosabb pl 3,5-es tejből is javasolt lehet fél,-egy literrel meginni naponta, abban fehérje és kalóriai is van bőven. De a magas gyümölcstartalmú gyümölcs levek is jó választás lehetnek, azokban is jó sok kalória van, és némi vitamint is tartalmaznak, amit viszont nem ajánlók, az a cukros üdítők, hiába van bennük sok kalória, nincs bennük semmi egyéb hasznos tápanyag.

Nassolásra pedig mandulát, diót, mogyorót, és egyéb olajos magvakat ajánlók, ezek is igazi kalória bombák, és sok bennük a fehérje, plusz az egyéb hasznos vitaminok, ásványi anyagok.

2019. jún. 15. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

Első, ne b.ssz ki a kérdezővel, akár 54, akár 65 a célja, az még a tökéletesen jó kategória.

Kérdező: Kezdj szép lassan edzeni, és mellé fogyassz nagyobb mennyiségű, de nem ócska élelmiszereket. Teszem azt, reggel egyél két szendvicset vajjal, felvágottal, sajttal, zöldségekkel, netán tojással, majd sétálj 1 órát normál, vagy kicsit erőltetett tempóban. Utána ha megéheznél, tízórainak mehet pár szem keksz, és egy joghurt. Ebédre egyél amit megkívánsz, csak ne nehéz ételeket válassz minden napra. Mondjuk egyik nap lehet pörkölt, a másik nap zöldséges rizs csirkemellel, stb. Utána ha szeretnél, uzsonnázz egy szelet vajas kenyeret, vagy gyümölcsöt, majd estefelé megint edz egy kicsit (1-2 óra). Vacsorára pedig valami könnyűt válassz.

Ha megtalálod a megfelelő arányt (érdemes számolni a kalóriákat), akkor el tudod érni a kívánt testsúlyt, és mellé jó alakod is lesz. A lényeg, hogy kicsivel több kalóriát juttass a szervezetedbe, mint amennyit elhasználsz az adott nap. Például ha mondjuk neked egy napra 2000 kalória kellene edzéssel, és minden egyébbel együtt, akkor vigyél be 2100-2200 kalóriát. Hirtelen ne akarj hízni, mert abból csak bajod lesz.

2019. jún. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!