Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha ételhordóba vinnék a...

Ha ételhordóba vinnék a suliba zabkását az nagyon abszurd lenne?

Figyelt kérdés

Az osztályból pld. van aki salátát hoz..akkor gondoltam zabkását is simán lehetene..

Ti szoktatok vinni zabkását? És ha igen mit szoktatok bele rakni (gyümölcs,magvak stb.)

2019. máj. 27. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Vigyázz,ha tejjel keszited meg ne romoljon,készítheted tejjel,gyümölcslé el,mazsolát,aszalt gyümölcsöt,olajos magvakat tehetsz bele,kókuszt,kakaópor,vaniliat,aromákat,bármit
2019. máj. 27. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nincs benned semmi abszurd, nálunk is szokott lenni olyan, aki hoz. Sőt hosszabb napoknál komplett ebédek kerülnek elő a sulitáskából. Nincs ezzel semmi gond.
2019. máj. 27. 19:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs vele. Annyi, hogy ha tejes ne álljon sokat a táskádban, főleg most hogy meleg van. Nálunk volt aki tejbegrízt, rántottát, rizseshúst miegyebet hozott reggelire :D

Én egyszerűen szeretem, fahéjjal, kakaóporral. Gyümölcsöt nem szeretem dolgokba rakva, csak magában.

2019. máj. 27. 20:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nálunk a sulibüfében is árulnak, igaz köleskását.
2019. máj. 27. 20:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2019. máj. 27. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Csak annyira kell figyelni, hogy ételhordót mindenképpen csíkos rafia szatyorba tedd!
2019. máj. 27. 21:12
 7/12 anonim válasza:
80%

Nem abszurd.

Nálunk van aki rantottat hoz hagymával, és attól bűzlik az egész terem. 😂

2019. máj. 27. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Fura lenne elsőre, de:

- Kit érdekel? Nincs előírva, hogy nem lehetsz egyedi.

- Minden csoda három napig tart. Utána már megszokottá válik, szóval a kutyát sem fogja érdekelni.

2019. máj. 28. 00:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A rántottásokon jót nevettem :D

Nekem egy barátnőm vitt gyakran zabkását, turmixot/smoothie-t az iskolába ebédre. Sokszor megemlítette, hogy mennyire imádta az eltorzult fejeket nézni, miközben befőttes üvegből kanalazta a zabkását. :D

2019. máj. 28. 04:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem abszurd, vidd nyugodtan.

Nekem is eszembe jutott egy eset: nyelvtanfolyamot tartottam, felnőtteknek. Volt egy fura fiú is a csoportban, aki egyszer jelentkezett órán, hogy nagyon hosszú napja volt, nem akadt ideje enni, megengedném-e hogy gyorsan bekapjon valamit? Gondoltam egy szendvics lesz vagy péksüti, néhány keksz... igent mondtam. Hát a srác felállt, kiballagott a nyelviskola teakonyhájába és pár perc múlva visszajött az ételhordóban megmelegített marhapörköltjével, amihez nokedli és savanyúság is volt és nekiállt kanalazni.

Akkor már nem tudtam mit mondani, de azért nem pont erre gondoltam, amikor rábólintottam :D na, ez ez kicsit nekem abszurd volt.

2019. máj. 28. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!