A mascarponet lehet fagyasztani?
Én is ettől tartok, hogy betúrósodik, vagy éppen elfolyósodik. 6 dobozzal van, nem tudom mit csináljak vele, kidobni nem szeretném.
Reméltem, hogy hátha valaki már próbálta...
Nem fagyasztanám. Nem lehet vissza vinni a boltba? Nálunk bármikor indok nélkül vissza lehet vinni, ha van blokk és visszafizetik. Mondjuk én külföldön élek...
Csinálhatsz belőle valamit most és majd veszel újat, az nem opció?
Sajnos nincs meg a blokkja, a hét elején vettem, mert akkor értem rá bevásárolni. Pénteken készítettem volna el és mára lett volna feltálalva.
Ötletem sincs, hogy mire használhatnék fel ekkora mennyiséget, úgy, hogy közben még cukorbeteg is vagyok.
Odaakartam adni ajándékba a szomszédcsajnak aki cukrász és itthon készít hétvégeken megrendelésre tortákat, de épp most neki sincs rá szüksége.
Na mindegy, kipróbálom, beteszem a fagyasztóba, aztán kidobni ráérek, ha pocsék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!