Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A mascarponet lehet fagyasztani?

A mascarponet lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Eltolódik 2 héttel egy vendégség és nem merem addig a sima hűtőben tartogatni. 3 nap múlva járna le.
2019. máj. 25. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a pakliban, hogy kiengedés után rossz lesz az állaga
2019. máj. 25. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is ettől tartok, hogy betúrósodik, vagy éppen elfolyósodik. 6 dobozzal van, nem tudom mit csináljak vele, kidobni nem szeretném.

Reméltem, hogy hátha valaki már próbálta...

2019. máj. 25. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fagyasztanám. Nem lehet vissza vinni a boltba? Nálunk bármikor indok nélkül vissza lehet vinni, ha van blokk és visszafizetik. Mondjuk én külföldön élek...

Csinálhatsz belőle valamit most és majd veszel újat, az nem opció?

2019. máj. 25. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs meg a blokkja, a hét elején vettem, mert akkor értem rá bevásárolni. Pénteken készítettem volna el és mára lett volna feltálalva.

Ötletem sincs, hogy mire használhatnék fel ekkora mennyiséget, úgy, hogy közben még cukorbeteg is vagyok.

Odaakartam adni ajándékba a szomszédcsajnak aki cukrász és itthon készít hétvégeken megrendelésre tortákat, de épp most neki sincs rá szüksége.

Na mindegy, kipróbálom, beteszem a fagyasztóba, aztán kidobni ráérek, ha pocsék lesz.

2019. máj. 25. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én tartottam már egy hónapig is a hűtőben. Semmi baja nem lett.
2019. máj. 25. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég hosszú a szavatossági ideje, biztosan nem bírja ki a sima hűtőben?
2019. máj. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!