A têliszalâmit le lehet fagyasztani, vagy nagyon megsînylenê?
Figyelt kérdés
van itthon egy csomo teliszalami, ennyit nem tudunk elfogyasztani olyan gyorsan, hogy ne feljek attol, hogy megromlana. lefagyaszthatom ugy, hogy normalis izu maradjon?2018. jún. 18. 13:10
1/4 anonim válasza:
Én simán lefagyasztom még szeletelve is, amikor kienged nem érzek különbséget. A sonka az más, az vizes és ízetlen lesz.
Mindenképpen fagyaszd le, mint megromolva kidobd!
2/4 A kérdező kommentje:
ez is le van mar szeletelve, akkor kiporciozom kisebb adagokra, es dobom is a fagyoba. Koszi a valaszt, ment a zold kez :)
2018. jún. 18. 13:28
3/4 anonim válasza:
Rúd állapotban nem érdemes, hiszen a "normális" házi tartósítása is a szobahőmérséklet megfelelően szellős helyen. Egyébként meg olyan alacsony a víztartalma és olyan magas a só- meg nitrit tartalma, hogy legfeljebb az egészségre ártalmatlan nemes penész terjedne el rajta.
4/4 anonim válasza:
Ha valóban téliszalámi, és nem valami gagyi utánzat, akkor az nem fog megromlani. Mint ahogy a valódi füstölt szárazkolbász sem tud megromlani. Legfeljebb kőkeménnyé tud száradni hosszabb idő alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!