Hogyan lehet elkészíteni úgy egy húsételt, hogy teljes mértékben kipucolódjon belőle a vér?
Figyelt kérdés
Hallottam már a kóser vágásról, de akkor is marad benne vér, tehát nem jó. Marhahúst, halat és szárnyasokat fogyasztok. Maximalista vagyok és iszonyodom a vértől.2019. ápr. 27. 12:22
1/6 anonim válasza:
Megdarálod és napokig áztatod, többször cserélve rajta a vizet. Aztán eheted!:)
4/6 anonim válasza:
Nem maximalista vagy, hanem kenyszerbeteg. A husban mindig marad ver a szovetek kozott, 100%-osan nem tudod eltavolitani, ugyhogy az egyetlen megoldas, ha nem eszel hust.
5/6 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek. Hiába sütöd, főzöd, minden húsban marad vér, megsül, megfő a hússal együtt. Max. becsukod a szemed és nem gondolsz rá. Ez nem maximalizmus, hanem hülyeség. Mármint a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!