Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mondanátok könnyű, zöldségben...

Mondanátok könnyű, zöldségben gazdag ételeket amiket nem nehéz elkészíteni? Ebédre kellenének ötletek :D

Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
görög saláta, cézár saláta, gyros, grillezett csirkemell salátával vagy grillezett zöldségekkel
2018. júl. 4. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Lecsóóó
2018. júl. 4. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Minden általam ismert zöldségétel könnyű :D A már említett lecsó, a sokféle zöldségleves (ma krumplileves főztünk), a zöldségcurry, a zöldségfasírtok (oly sokféleképpen készíthető s kinek mi a könnyű), a főzelékek, a sült zöldségek... Én pl. egészen odavagyok a sült karfiolért, nekem az könnyű étel, de lehet, hogy neked nem, bár nem kötelező telenyomni zsírral, én se teszem, csak van benne az is.
2018. júl. 4. 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Világ legegyszerűbb étele: zöldborsó főzelék. Gyors rantas hagyma nélkül, rá a tej, majd a borsó(konzerv). Vagy sárgaborsó főzelék, bármilyen főzelék, lecsó, krémlevesek nagy része is egyszerű.

Grillezett zöldség, vagy tepsiben sült burgonya zöldségekkel. :D

2018. júl. 5. 02:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok: lényeget lehagytam: rántott karfiol, brokkoli, cukkini, gomba stb.

Muszaka, rakott ételek. :D

2018. júl. 5. 02:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennél egyszerűbb nincs.😁 Párolt rizzsel ebéd, pirítóssal meleg előétel vagy vacsora.

[link]

Ha egy kis húst is szeretnél főételnek ez nagyon finom. Párolt zöldségekkel vagy rizzsel.

[link]

2018. júl. 5. 07:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ment a zöld :)

2018. júl. 5. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Bruschettánál egyszerűbb nincs, és nyári melegben kiváló ebéd.
2018. júl. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!