Aki nem a hagyományos tojás-sonka-egyéb ételeket eszi idén Húsvétkor, mit eszik helyette?
Figyelt kérdés
Egyedül leszek otthon a hétvégén, ezért csak hétfőn lesz ez a hagyományos menü, anya megcsinálja.
De mivel én nem vagyok annyira húsos, sem a magyar konyha híve, ezért kb. Csak vegán ételeket eszek addig, például olasz brushetta (nem tudom hogyan kell írni), banános-kókuszos krémleves, tökmagos szendvicskrém stb.
2019. ápr. 19. 21:30
11/13 anonim válasza:
Én nem eszek, iszok, berúgok 'oszt jóvan. Amúgy tegnap bárányt bográcsoltunk, szuper lett. Nyulat akartunk, de nem kaptunk.
12/13 anonim válasza:
Vegánként rántott zöldségféléket készítettem, spárgát avocádómártással, hozzá sült krumplit és párolt kölest.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki válaszát!
Örülök, hogy nem mindenhol megy a húsvéti menü, nem csak nálam.
És félre értés adódott, nem vagyok vegán, eszek húst, bár nem a kedvencem, önszántból ritkán készítek csak ha anya csinál, azt megeszem (még otthon élek) :)
2019. ápr. 21. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!