Ha megmikrozom a peneszes spanyol kolbaszt, megehetem szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 9. 18:11
11/22 anonim válasza:
Minek veszel ilyet ha nem eheted?
12/22 A kérdező kommentje:
Nem vettem, nem vagyok hulye :D ajandekba kaptuk.
2019. ápr. 10. 08:03
13/22 A kérdező kommentje:
Amugy szo szerint sirva rohogtem este a valaszokon, epp ilyen hangulatingadozos-hormonos allapotban vagyok, ugy el kezdtem rohogni, hogy a vegen szo szerint bogtem 😂 Akitol kaptuk, meg nem tudja, hogy nem ehetek ilyet, mondta is, hogyha esetleg jon a baba, akkor ne egyem.
2019. ápr. 10. 09:39
14/22 anonim válasza:
Az más ha kaptad, akkor ha te nem eheted akkor egye meg párod ha szereti,
15/22 anonim válasza:
#14: Köszönjük az elképesztő életbölcsességeid. Ez nélküled biztosan nem sikerült volna.
16/22 A kérdező kommentje:
#15 😂😂 Amugy egyetertek :D #14, nem a kerdesre valaszoltal, na mindegy. A fejlemeny az, hogy utanajartam, es sutoben 10 percig 200 fokon tuti okes, kisul belole minden, aminek kell, ugyhogy raraktam a pizzara, es igy tudtam belole enni.
2019. ápr. 11. 16:14
17/22 anonim válasza:
Ja csak be kell aztatni ecetbe meg megszorni egy kis szódabikarbónaval
18/22 anonim válasza:
Melyik tudományos folyóiratban írnak arról, hogy állapotosam nem lehet nemespenészes ételt enni? Mkndjuk Blikkben?
Ha zavarna a penészbevonat, csap alatt röviden leöblíteném, megtörölném és ennyi.
Ha mégis mikrózod
19/22 anonim válasza:
...előtte szurkáld meg, mert anélkül szétdurran.
20/22 A kérdező kommentje:
En inkabb azt kerdeznem, hol nem irnak rola? Beirod a pubmedbe, kidob egy rakas tanulmanyt. Itt egy osszehasonlito rola:
2019. ápr. 19. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!