3000 Fból, mit főznél 2 napra 2 embernek?
Figyelt kérdés
Csak az ebédet kellene megoldani ebből, reggeli, vacsora az adott.2019. ápr. 6. 08:57
2/13 A kérdező kommentje:
Ja igen, van ittho egy csomó tojásom. Egy nagyon kicsi rizs (kb 5dkg). tej, egy negyed csirkemell, gyalult tök és mirelit spenót
2019. ápr. 6. 08:59
3/13 anonim válasza:
Spenót tükör tojással
2. Napra a 3000 forintból szinte bármit. Én most egy jó csirkepörköltot főznek nokedlivel
4/13 anonim válasza:
Tojásleves, tökfőzelék pörkölttel, sült csirkecomb krumplival savanyúsággal.
5/13 anonim válasza:
Akármit, először 300-nak is olvastam, mert az probléma, nem a 3 ezer.
6/13 anonim válasza:
Ennyiből szinte bármi átlagkaja kijön.
De én székelykáposztát (és utána rizskochot desszertnek).
8/13 anonim válasza:
Rántott csirkemell,rizzsel, illetve tojásos nokedli.
9/13 anonim válasza:
Vennék egy kis füstölt bőrkét /olcsó/ mellé egy kis száraz babot aztán főznék egy fazék bőrkés babot. Ez két napra elég. Mellé csinálnék egyik nap egy kis nudlit házilag. Másik nap meg palacsintát. De a sok tojásból lehetne tojáspörkölt is 2 napi adag, vagy rakott krumpli, stb.
De azt is lehetne, hogy tojás pöri tejföllel habarva nokedli körettel. Holnap meg valami főzelék tükörtojással vagy bundás kenyérrel.
10/13 anonim válasza:
Tortillát.
Frissítő, könnyű, finom, gyors.
Rakottat: egyszerű, könnyen tárolható, tápláló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!