Miért nem tud meginni valaki 2 liter vizet egy nap?
Konkrétan vízből èn sem tudok ennyit, iszonyat éhes leszek tőle, ha nem eszek egyből akkor meg rosszul vagyok.
Másból iszok 2,5-3 litert is, de csak vízből nem tudok
Az eddigi tetszésindex szerint nincs feltételezve,hogy valaki "gyárilag"nem tud napi 2 liter vízet meginni,mert én sem.Mi több az étkezések előtt sem merek inni,mert akkor nem tudom megenni a szükséges adagomat.
Aki ezzel a területtel foglalkozik azt mondta:a szervezet megmondja kinek,mennyi folyadékra van szüksége.
Mi magyarok sosem tudjuk megtalálni az arany középutat.
Nem lehet megerőszakolni egy ember szervezetét csak azért,mert ezt valaki kitalálta!
Azért nem tud, mert nincs hozzászokva a szervezete. Gyerekkorunkban még jól működik a szomjúság érzetünk, aztán később jól elrontjuk azzal, hogy halogatjuk az ivást különböző okok miatt. (Majd ha befejeztem, amit csinálok, sokat kell akkor pisilni, stb.)
Aki akarja, vissza tudja állítani a helyes irányba, de ahhoz eleinte erőltetni kell az ivást. Később hozzászokik a szervezet újra.
Ha én napi két liter sima vizet meginnék, akkor beköltözhetnék a WC-re.
Érdekes viszont, hogy ha levesből eszek sokat, akkor attól nem kell 5 percenként pisilnem. Szerintem kb
Kb. 1 liter sima vizet fogyasztok és a folyadékszükségletem többi tészét levessel, salátával és nyers gyümölcsökkel pótolom.
Én simán megiszok egy nap alatt 3-4-liter vizet.
31/N.
"Konkrétan vízből èn sem tudok ennyit, iszonyat éhes leszek tőle, ha nem eszek egyből akkor meg rosszul vagyok."
Hát ekkora baromságot már rég olvastam :D Atya úr isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!