Mit vigyek suliba enni?
Az a helyzet, hogy évek óta szendvicset viszek minden nap, de már a variációk végére értem, egyszerűen nincs már semmi amit nem raktam zsemlébe (és passzol bele).
Néha viszek gyümölcsöt, joghurtot, de ezek nem biztosítják a napi táplálékbevitelemet. (Vagyis nem lakom jól tőlük, ahhoz rengeteget kéne ennem.)
Péksüti, túl cukros dolgok, kekszek, rizspufi kilőve, ezekből is nagyon elegem van már.
Melegíteni nem tudom az ételt, szóval a legtöbb
főtt dolog szintén kilőve.
Saláta jutott csak eszembe, de az se túl tápláló, és véges a belerakható húsok-sajtok száma...
Egyéb ötlet? Minden javaslatnak örülök.
Zabkása? Csokival, magokkal (mogyoró, mandula, stb), gyümölccsel?
Vagy vigyél onigirit :D
Készíts hamburgert zöldségekkel, vagy tojásos majonézes-tejfölös szendvicskrémet.
Turmix: egy banán, egy alma, spenót. egy kivi, 6 evőkanál zab, és egy adag fehérjepor. Nagyon tápláló. gyorsan elkészíthető reggel. Húsos saláta is isteni.
#1, #3 köszi a tippeket. :)
#2 az eszedbe se jutott, hogy unom már az összes kombinációt, es testem-lelkem nem kívánja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!