Milyen ételt vigyek a suliba?
Szeretnék fogyni és egészségesen étkezni.
Az a problémám hogy nem tudok mit suliba vinni mert igazából nem szoktam éhes lenni, de a gyomrom állandóan korog ha nem eszek valamit és ez borzasztóan zavar. Próbáltam a puffasztott rizset de nem tudok sokat enni belőle és egy szelettől ugyanugy korog a gyomrom. Vittem már rántottát, az jó volt de meguntam.
Szendvicset nem szeretnék vinni,gyümölcsöt is vittem már de csak rontott a helyzeten, a salátát is bevállalnám, de most olyan drága hogy nem tudom megvenni. Szeretnék ötleteket kérni, csak szeretném mellőzni ezeket a szénhidrátcsökkentett kenyereket meg porokat. Előre is nagyon szépen köszönöm :)
-rántottát süsd ki olyan vékonyra, mintha palacsinta lenne, kend meg sovány túrókrémmel/hummusszal, tekerd fel, egyél hozzá paradicsomot és uborkát
-joghurt mézzel, aszalt gyümölcsel és natúr műzlivel
-zabkása(csokis, almás-fahéjas, banános)
-banánturmix műzlivel vagy főtt zabbal
-teljes kiőrlésű zsömle, csirkemell sonka, főtt tojás, zöldség,sajt
-otthon készített falafel light joghurtos öntettel, rengeteg zöldséggel
-körözöttes teljes kiőrlésű zsömle
én ezeket szoktam váltogatni
Eleve irja, hogy nem akae gyumolcsot.
(Szmutyi meg akkora hulyeseg szerintem. Egyen olyat, akinek nincs foga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!