Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kaját vigyek munkäba?

Milyen kaját vigyek munkäba?

Figyelt kérdés
Főtt ételt nem tudok sajnos mert nincs ott mikró. Esetleg van olyan szalámi vagy zsemle ami nem hizlaló annyira?

2019. márc. 9. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a munkäba bármit, ami nem gyorsan romlandó, vagyis szendvicset.
2019. márc. 9. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Hizlalni a kalória túllépés fog, nem egy adott étel.

A fasírt pl jó hidegen is, mellé pedig valami salátát vihetsz, az se nem túl sok kalória, se nem kell melegíteni. Vagy valami tartalmasabb saláta is lehet, pl. görög, sok feta sajttal, vagy orosz hússaláta. Májkrém almával, felvágott, sonka gyümölccsel, sajttal is jó.

2019. márc. 9. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól hogy nincs mikró még vihetsz főtt kaját. Én minden nap főzök vacsorát magamnak, a maradékot meg másnap ebédre viszem munkába. Így jutok friss, meleg kajához napi egyszer, a munkában a fél órás szünet alatt amikor tele a fejem a problémákkal meg úgyis üzemanyag a kaja. Nekem nincs bajom vele, ha jól meg van csinálva bármit megeszek hidegen, nekem jobban esik mint mikróban szottyasztva.
2019. ápr. 3. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!