Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételt vigyek munkába?

Milyen ételt vigyek munkába?

Figyelt kérdés
Most vettek fel az első munkahelyemre. 12 órázni fogok (nem gyárban) és érdekelnének ötletek, hogy ti mit szoktatok vinni enni. Nem szeretnék salátákat, zabot, chia magot stb vinni, ezekkel nem lakok jól, már próbáltam. Ezeket ne is javasoljátok.
2017. febr. 24. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicset, gyümölcsöt. De ha van hűtő és mikro, akkor vihetsz főtt ételt is.
2017. febr. 24. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nappalos is leszek, éjszakás is. Gyalogos járőrként, tehát nincs mikró.
2017. febr. 24. 14:45
 3/6 anonim válasza:
100%
Csinálj laktató szendvicseket. Például tonhalas szendvics rozskenyérrel, vagy 2-3 tojás olyan laktató és tápláló mintha csirkét ennél rizzsel. Egyébként meg nem nagy kunszt hozzászokni hidegen enni főtt ételt.Veszel kajás dobozokat és előző nap este megfőzöd magadnak. Anno sokat csináltam amikor nagyon benne voltam a testépítésben, mert én meg idegenvezető vagyok, szintén állandóan sétálás.
2017. febr. 24. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2017. febr. 24. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Laktató szendvicseket, soksok hússal, zöldséggel, tk. kenyérből.

Tésztasalátát, sokféle variáció van.

Rizssalátát.

Bulguros salikat.

Krumplisalit.

Hidegen is ehető ételeket, mint lesütött húsokat sok zöldséggel, tk kenyérrel.

Salátától az ember jól lakik. A 3 levél 2 paradicsommal nem saláta.

2017. febr. 24. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
31%

Nem mindenki lakik jól salátával, akkor sem, ha 1 kilós, ez egyéni.

A zabkása azért sokaknak jó, csak tele kell pakolni mazsolával, kókusszal, miegymással, ebből egy liter azért már tartalmaz anyagot, ha nem is egész napra.

De aki sehogy, semmiképp nem lakik jól szénhidráttal, az vigyen fehérjét zsírral (rántotta, olajos magvak, esetleg magkenyérféle - e műfajban a szezámos sütijeimet szeretem -, de tudok zsírosabb ételeket is).

Bármit lehet vinni szinte s a legtöbb étel hidegen is ehető. Sült hús, tojás vagy sajt gabonával vagy krumplival (s zöldséggel), a már említett zabkása, a párom gyakran visz sütit is (ami főleg zsír, de kinek mi tetszik, újfent), kiegészítésként pedig földimogyorót (de volt, hogy éjszakásban este megevett 25 dkg-ot és kész).

2017. febr. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!