"Negyvenesek", emlékeztek arra az édességre, amit keresek?
Gyerekkorom kedvence volt egy cukorka, ami egészen apró volt, a franciakártya figuráinak az alakjára emlékeztetett (pikk, kőr, káró, treff) világos pasztell színűek voltak. Nagyon halvány rózsaszín, fehér, sárga és talán világoskék. Az állaga a szőlőcukoréra emlékeztet. Poros lett a kezünk, miután megfogtuk. Kb. 1 cm átmérőjű lapos cukorkák voltak.
Fogalmam sincs a nevéről, arra sem emlékszem, hogy milyen zacskóban árulták. Egy barátommal szóba került a minap és azóta keressük, de egyikőnk sem tud többet róla.
Hátha valaki emlékszik még rá, hogy mi volt az és van-e még ilyen.
#9-es, én is pont ezt a képet találtam meg. Egyre gondolunk szerintem. Hasonló formájú, méretű, csak nem ilyen élénk színűek voltak, hanem egészen halvány pasztell színűek.
Úgy emlékszem, hogy nem dobozban volt, hanem zacskóban, de ebben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!