Rhómeó1991 kérdése:
Emlékeztek még a kék kólára?
Figyelt kérdés
kb. 10 éve lehetett kapni a pepsinél!Olyan színe volt mint a fagyállónak,nameg jó zöldet lehetett sz*rni tőle!:)Jó durva ételfesték volt benne ami a beledet is megszínezte!2013. márc. 28. 14:36
1/9 anonim válasza:
Igen! Jó lenne ha most is lehetne kapni! :) :D
Miért csak külföldön lehetséges még kapni?! :/ :(
Coca-Cola kék kóla, nem volt?
Mert a Coca-Colának volt több különleges terméke.
Mint, a fahéjas kóla, kávés kóla, citromos kóla, meg volt még egy pár!
Marha jó kék színe volt! :) :D
Jó lenne ha lehetne újra kapni! :)
2/9 anonim válasza:
én nem szerettem a vaníliás coca kólát az viszont nagyon!!!!De hiányzik :(
4/9 anonim válasza:
AZ Pepsi volt.. Pepsi Blue.. 2000 szilveszterén ittunk belőle egy csomót..Imádtam..:)
5/9 anonim válasza:
A vaníliás kóla is nagyon finom volt! Lehet kapni egy két helyen, fém dobozos kivitelben.
Én a múlt héten ittam! :)
6/9 anonim válasza:
Igen!Én szerettem!Kár hogy már nincs.
7/9 anonim válasza:
Ezek sem lehetnek rosszak:)
9/9 anonim válasza:
Pepsi Blue-t most is lehet kapni különleges (amerikai/angol) élelmiszereket áruló boltokban. Én húsvétkor azt ittam, hát... nem nagyon jött be. Pedig nagy Pepsi rajongó vagyok. Különlegességként egyszer meg lehetett inni és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!