Emlékeztek még erre a cukorkára (kép lejebb mellékelve), lehet még kapni valahol, ki volt a gyártója?
Most harmincas vagyok, kiskoromban ill. tinikoromban volt kapható a KUBAI cukor, ez volt a neve. Emlékszem, nagyon szerettem, kis szines, szív alakú cukorkákkal volt teli egy nejlonzacskó, aminek, ha jól emlékszem, a bal oldalára volt rajzolva egy pálmafa, minden más színű szivecskének más-más íze volt (az rémlik már csak, hogy a halványzöldnek enyhe mentolos volt az íze, a többire nem emlékszem).
Lehet ezt valahol még kapni?? Ki volt vajon a gyártója?? Talán, ha kiderülne és írna nekik az ember, újra gyárthatnák.
A mellékelt linken az amerikai változat látható, itt is ilyen volt, csak feliratok nélkül: [link]
Végig néztem pár oldalt, úgy tűnik, h már nem gyártanak ilyet:(
Én is szerettem :)
Sajnos én sem tudok segíteni, én még a nevét sem tudtam. Összesen egyetlen képet találtam róla:
Leginkább én is a halványzöldekre vadásztam, azon kívül volt narancssárga, fehér, levendulalila, talán pasztell citromsárga és picit sötétebb zöld is.
3.-nak: Igen, ez volt az, ez volt a zacskója!
De jó lenne, ha lehetne újra kapni!!! Szerettem én is nagyon.
Amúgy végig böngésztem itt vagy 20 oldalt tele cukorkás kérdésekkel, és elég sokan keresnék még..., ahogy a Nebuló cukorkát is. Az is nagyon fincsi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!