MI történik a tésztával ha pár napig, egy hétig állni hagyom?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 11:14
1/2 anonim válasza:
Mármint milyen tésztával?A frissen meggyúrt,kiszabott tésztával?Azzal semmi,kiszárad jól.De hát ez a dolga=) A mamám minden héten csinálja a tésztákat,majd ha kiszáradt bezacskózza és lehet kifőzni=)
2/2 anonim válasza:
A frissen gyúrt tészta - mint az elsö irta - megszárad, igy készül a száritott tészta is (amit venni lehet).
A kész száraztészta nem csinál semmit, legfeljebb poros lesz, ha nincs lezárva.
A megfött tészta pár nap alatt megromlik és beteg leszel töle, ha megeszed. (Hütöben esetleg 1-2 napig eláll, a fagyasztóban tovább is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!