Mit ehetnék suliban ha nem vagyok gazdag?
Sok ember eszi körülöttem napiszinten az 500 forintos szendvicseket és salátákat és valami jó kis drága bolti üdítőt, gyümölcslevet isznak hozzá. Nekem ennyi pénzem nincs, de szeretnék egészségesebben étkezni. Mit ehetnék azon kívül, hogy szendvics/semmi? :D A házi szendvicsnek a gondoltatától is rosszul vagyok, annyi éve eszem az ugyanolyannak tűnő szendvicseket.
Kicsit kisebbségi komplexusom is van már tőle, hogy előszedek valami olcsó péksütit (utálom azt a szénhidrátos utóízét) meg egy szendvicset, egyedül arra vagyok büszke, hogy gyümölcsöt eszek napi szinten. Körülöttem meg mindenki házi kajákat eszik, húst, salátát, vagy büféből vesz valamit, ami szintén elég drága, csak hogy lehúzzanak minket. :D Egyek kevesebbet?
Nincs saját keresetem sajnos.
Igaz, én fogyókúrázok épp, de én szoktam vinni egy csomag puffasztott rizset és abból eszegetek egy nap vagy 2-3 darabot, meg néha viszek mellé valami gyümölcsöt, pl. banánt, narancsot, mandarint, kiwit, almát. Ha neked ez nem elég, vigyél mondjuk melegszendvicset, vagy tojásos/tojáskrémes szendvicset, vagy felvágottasat, stb. És használj hozzá teljes kiőrlésű kenyeret, mert az sokkal hosszabb ideig eltelít, mint a fehér kenyér. És ez csak egy plusz tipp, de én amikor szendvicset viszek az iskolába, mindig külön csomagolom egy pici dobozkába a zöldséget, amit enni akarok mellé, mert undorítónak tartom, amikor a kenyér ilyen szottyos lesz a zöldségek levétől :s
Inni mindig sima vizet viszek, vagy nagy melegben citromleves vizet. Régebben néha vittem szörpöt, de ugye mióta diétázok, azt is hanyagolom.
Köszi mindkettőtöknek, a citromos vizet majd tuti kipróbálom. :)
Kitartást a fogyásodhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!