1/16 anonim válasza:
Ma joghurtot gyümölccsel, holnap saláta lesz.
2/16 anonim válasza:
Nem ettem vacsorát, sőt ebédet se.
3/16 anonim válasza:
eddig hús levest ettem, meg szalámis kenyeret de még tervezek enni pörköltet meg még szalámis kenyeret XD plusz most iszom a kakaomat :D általában nem eszem ennyit de mivel most hizni szeretnék igy ennyi mindent eszem xd meg jol is esik ennyit enni :D
holnapot nem tudom , majd kiderul lehet melegszendvicset csinálok majd vagy tükör tojást .
20.L
4/16 anonim válasza:
Sonkás, sajtos szenyát ettem, holnap tükörtojgli lesz.
6/16 anonim válasza:
Ma szalámis-sajtos szendvics és tea. Holnap gyermelyi pite.
7/16 anonim válasza:
Melegszendvicset ettünk, holnap étterembe megyünk vacsorázni :)
8/16 anonim válasza:
Én voltam a mekibe és elmegyek holnap is
9/16 anonim válasza:
ma gyumolcs volt lekvaros kenyerel, am zabpehely gyumolcsel vagy az ebed, lenyeg h sok feherje legyne benne
-egy kondis
10/16 anonim válasza:
Ma csak nasit, megünnepeltem a nyelvvizsgát. Tejszelet, csoki, maoam, sajtos chips,krémtúró.
Holnap kukorica sali és sült husi lesz.
Ez a nasi mennyiség elég egy ideig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!