Szerintetek ez a nyers pulyka még jó (képekkel)?
A csomagolásra (nem vákum),az van írva,hogy 27.-ig jó.A hűtő nagyon hűtött napokig félig meg volt fagyva.Egy kis pulyka szaga van,nem erős csak ha nagyon közel hajolok.Az elszíneződés miatt nem vagyok biztos.Lègyszi segítsetek nagyon fontos!!!
Jó az ha hűtvr volt. Ez a szine megvolt friss korában is.
Nagyüzemi hús, össze van törve.
Nagyon sajnálnám kidobni.De viszont a vendégeket sem szeretném kórházba juttatni...Amúgy a pulykának alpaból elég erős a szaga,nem?
És az oldalsó részen azok a barnás elszíneződések mitől vannak?
Én nagyon igényes és kényes vagyok az ételek/húsok minőségére, de ezt simán elkészíteném, mert kutyabaja.
A pulyka az nem csirke, más a szaga és más a színe, azzal ne hasonlítsd össze!
Ó, he...
Ennek még az első levét se öntöttem volna le... ! XD :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!