Én 15 vagyok és csak buligban iszok. Amúgy KÖTELES kiadni, mivel se dohányáru se alkohol. Másra meg nincs törvény. Egyszer nekem se akarták ideadni, és mivel ilyentéren kicsit hülye vagyok, mivel én adom a pénzt én dirigálok. szóval kivertem a balhét hogy miazhogy nem adja ide nekem? És kb. 10 percig veszekedtünk hogy erre nincs jogszabály, és mondtam neki hívja ki a felettesét. Kihívta és az meg engedte mivel látta hogy nem egy ilyen feladós típus vagyok. És a jogszabály is engem védett.
2010. jún. 28. 09:34
12/23 anonim válasza:
Elvileg ki kell, hogy adják. Az más dolog, hogy totál egészségtelen. Viszont most már lehet kapni alkoholos energiaitalt is, azt tuti hogy nem adják ki, mert a törvény is tiltja. De a simával ki kell, hogy szolgáljanak.
2010. jún. 28. 09:34
13/23 anonim válasza:
Nem értem h mért nem adnak 18 éven aluli gyerekeknek energia italt! hisz se dohány se alkohol nincs benne.Jobb mint ha 13 évesen drogot venne a gyerek.
ennyi erővel akkor 18 év felett csokit se adnának az embereknek,mert az csak gyerekeknek való,de nincs igazam???
2010. jún. 28. 09:37
14/23 anonim válasza:
9:37 nincs igazad mert a csoki nem csak gyerekeknek való, de nekik készül. Nekem van igazam 9:34 vagyok
2010. jún. 28. 09:47
15/23 anonim válasza:
Sajnos kiadják :(.
Osztálytársam megivott egy adrenalint és kórházba kellet szállítani.
2010. jún. 28. 09:56
16/23 anonim válasza:
Elég szomorú ha egy energiaitaltól kórházba kerül bár nem mindenki bírja. Amugy itt mindenhol kiadják.
2010. jún. 28. 10:06
17/23 anonim válasza:
Hivatalosan már korhatáros az energiaital, nem kötelességük kiadni 18 éves kor alatt, írkálhatsz érte a panaszkönyvbe de csúnyán ki fognak nevetni.
2010. jún. 28. 10:23
18/23 anonim válasza:
Mii korhatáros? XD
Ez nevetséges. Vagyis inkább szánalmas. Lehet itt károgni róla, nyilván van aki érzékeny rá, de egy átlagembernek nem lesz semmi baja tőle.
Tavaly nyáron ahol dolgoztam, "védőital" cím alatt annyi energiaitalt ittam amennyit akartam. Napi 2-3 fél literes Adrenalin (az amúgy gyenge is), vagy 5 Red Bull. Soha semmi bajom nem volt tőle. És függőséget sem okoz, mert amikor eljöttem onnan, egyszerűen nem ittam többet és nem is hiányzott.
Na jó, igaz nem 13 éves vagyok, 22/F.
2010. jún. 28. 10:48
19/23 anonim válasza:
Vajon kiadják e egy 13 évesnek a Hell vodkát?
Persze hogy nem.Pl a wattot is csak 18 éven felülieknek adnak ki.
2010. jún. 28. 11:23
20/23 anonim válasza:
ha alkholol wan benne nem adják ki...pl a hell vodka
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!