Kiadják 18 éven alulinak az energiaitalt?
Figyelt kérdés
Pár hónapja halltottam h nem , de gy ismerősömnek viszont kiadták.2010. jún. 28. 09:01
2/23 A kérdező kommentje:
De mindenhol???
2010. jún. 28. 09:08
4/23 anonim válasza:
Az energiaital korhatáros? Ezt nem is tudtam.
5/23 anonim válasza:
Mivel se dohányárunak, de alkoholnak nem minősül, ezért kötelesek kiadni, ezt nem tiltja semmilyen törvény. A vevő diktál ebben az esetben.
6/23 anonim válasza:
Nem mindenhol.
Nekem két 14 éves haverom akart venni a Spar-ban Hell energiaitalt, és a kasszánál a nő megkérdezte tőle, hogy "Vagytok már 18 évesek", és elvette tőlük az italt.
Tehát nem mindenhol vehetsz.
7/23 A kérdező kommentje:
Erről beszélek.
2010. jún. 28. 09:22
8/23 anonim válasza:
Nekem 13 éves unokatesóm egy kisboltban kért asszem Monster energiaitalt a pultostól, és megkérdezte, hogy "Nem vagy te még kicsit fiatal?" és nem szolgálta ki.
9/23 anonim válasza:
Igen, ilyen lehet, viszont KÖTELES kiszolgálni! Ha meg nem, akkor irány a vásárlók könyve!
Viszont elég beteg dolog ~15-16 éves kor előtt inni! Minek?
10/23 anonim válasza:
Én kábé havonta ha 1x iszok meg egyet, és 17 éves vagyok am. Csak akkor ha épp kell a plusz energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!