Mi a feltét a számodra ideális pizzán? :-)
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 15:07
31/43 anonim válasza:
tejfölös alap, tenger gyümölcsei olivabogyó nélkül, paradicsom,sajt, fokhagyma:-) hm...
32/43 anonim válasza:
A tökéletes pizza = IlTreno étteem - Pacino pizza
33/43 anonim válasza:
Sonka, paradicsom, kukorica, tonhal,esetleg tojás. Én így szeretem.
34/43 anonim válasza:
fokhagymás alapon sonka, kukorica, extra sajt, ketchup, majonéz
35/43 anonim válasza:
előző vagyok.
nem fokhagymás alap, hanem fokhagymás-tejfölös
véletlenül kihagytam xD
36/43 anonim válasza:
"négysajtos !!!" ---> ott a pont!!!!! :D
mindegy,csak sajt legyen!!!
sajt,sajt sajt!!! :D
37/43 anonim válasza:
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:30
Hihi,Te olyan vagy,mint Kvardlipi:D
39/43 anonim válasza:
Utálom a beülős gyorskajáldákat, főleg a nevesebbeket, mégis egy pizzát nagyon ajánlanom kell, ha még nem kóstoltátok. A PizzaHut-ban toltam az arcomba múltkor egy szimpla olaszkolbászosat, talán vékony tésztával. Hát az valami mennyei! Imádom a vékony, üvegesre sült bacont, de ez még annak az ízét is übereli. Ennek ellenére nem az a kedvencem, csak meg kellett osztanom Veletek, hogy Ti se maradjatok le egy fergeteges kulináris élményről :)
40/43 anonim válasza:
Vagy szalámis, vagy sonkás-kukoricás. A lényeg, hogy legyen rajta sok kukorica! És kevés sajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!