Mi a feltét a számodra ideális pizzán? :-)
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 15:07
1/43 anonim válasza:
sonka, kukorica, csipös paprika de nagyon erős legyen, mehet rá még uborka is de más nem:)
2/43 anonim válasza:
Pizzaszósz, sokna, sajt. Néha kukorica.
3/43 anonim válasza:
sonka,gomba,kukorica,bab,extra sajt :)
hmmmm éhes is lettem :D
4/43 A kérdező kommentje:
Nekem paradicsomos alap, sonka, kukorica, gomba, sajt, ketchup, esetleg ubi=)
2010. jún. 27. 15:16
5/43 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14 vagyok
a hagymát kihagytam ...
6/43 anonim válasza:
pizzaszósz, csirkemell, sonka, gomba, paradicsom, hagyma, kukorica, sajt
8/43 anonim válasza:
paradicsomos alap,sok gomba,sonka,kukorica,ananász.
9/43 anonim válasza:
paradicsomos pizzaszósz(vagy tejfölös alap) a feltét meg mikor milyen pizzához van kedvem..,de pár kedvenc:sonka,kukorica,füstölt tarja,lilahagyma,kolbász,csirkemell kockák,pepperoni paprika(csipős!!) és a tetejére mozzarella sajt!!Jah,és mindig magam készitem a pizzatésztát és mindent=)
10/43 anonim válasza:
Ami fer:) Szosz, mozarella, sonka, bacon, szalami, sajt(jo sok), gomba, esetleg kukorica, paprika, eros pista es ketchup(lehetoleg csipos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!