Mi a feltét a számodra ideális pizzán? :-)
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 15:07
22/43 anonim válasza:
Pizzakrém/ketchup, sajtok, kukorica.
Vagy csak paradicsompüré és sajt. :D
És persze a jóó vastag tészta *_*
23/43 anonim válasza:
Nekem a Calzone a kedvencem: pizzaszósz, sonka, bacon, pepperoni, sajt. A Kaja.hu-ban nagyon finomat csinálnak! Én utálom ha valahol ketchupot raknak rá, ha látnák, az olaszok tépnék a hajukat!
24/43 anonim válasza:
Kapros tejföl,csirkemell,brokkoli,gomba,füstölt tarja,sok sajt.A paradicsomos alapú pizzákat nem szeretem.
25/43 anonim válasza:
"Fokhagymás-tejfölös alap csirkemell bacon kukorica saajt
hyamii"
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, én is ezt a fajtát imádom!
26/43 anonim válasza:
Sajtkrém alap, bacon, csirkemell, tarja, hagyma, póré hagyma, paradicsom, füstölt sajt, feta sajt, mozarella, fokhagyma.
27/43 anonim válasza:
sonka,gomba,kukorica-alap...amikor olyan kedvem van: paradicsomkarikák,füstölt tarja,brokkoli,lilahagyma
28/43 anonim válasza:
"sonka,gomba,kukorica-alap"
Ezek feltétek nem alap...,az alap vagy paradicsomos vagy tejfölös alap,nem kötekedésképp javitottalak ki ,csak tudjad!;)
29/43 anonim válasza:
Utolsónak: van sajtkrém alap. És szerintem úgy gondolta a válaszoló, hogy alap, hogy ezek a dolgok rajta vannak.
30/43 anonim válasza:
Jah tényleg lehet...,hogy ezek az alapfeltétek nála,akkor én kérek elnézést,hogy beledumáltam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!