Nektek is mindig szét potyog a hotdog, girosz, hambi?
Gyros!
Az a jó, ami szétesik, mert az azt jelenti, hogy sok cucc van benne.
Ez kizárólag menet közben evésnél jelentene problémát (nekem) de úgy meg nem eszem, tehát nincs ilyen gondom.
Ugyanis a kisebb ellenállás felé megyek! Öreg vagyok már ahhoz, hogy küzdjek az élettel, megtanultam, hogy azzal együtt dolgozva boldogabb vagyok.
Úgyhogy még azelőtt szétpergetem a pi-csába, hogy magától szétperegne, kérek kést meg villát, és belapátolom úgy.
Nehogy már még legózzak evés közben, mert szét akar esni... Hagy essen, szabad utat engedek neki. Úgyis megeszem.
Nem.
Hotdog: Ez nálam kifli, virsli, pirított hagyma, reszelt sajt, meg maximum ketchup. ezek soha nem hullanak szét.
Gyros: Venni nem szoktam, de csinálni igen. A trükk az, hogy vastagabb pitát használok, és nem viszem túlzásba a szószt. Illetve először mindig a tölteléket eszem le egy kicsit, hogy mindig a pita legyen magasabban.
Hamburger: Szintén magam készítem, a trükk, hogy nem pakolom túl olyasmivel, ami eláztatja, vagy épp csúszóssá teszi. Ha mégis valahol vennék, fejjel lefelé fordítva szoktam enni. Így nem szokott szétesni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!