Nyíregyházán az univerzum mellett van egy hot-dog os, amerikás. Finom ott a hot-dog?
Vagy tudd valaki nyiregyen olyan helyet ahol nagyon finom a hot-dog, és tényleg olyan mint az igazi. Vagy Magyarországán valahol??
Leginkább Nyíregy, Sopron, talan meg Budapesten!!
A lakókocsisra gondolsz ahol mindig nagy kocsik állnak és egy szőke csaj van ott?
Szerintem is jó ott a kaja
Köszi a válaszokat.
Hát igazából utálom a virslit😂, de kivételesen szeretnék enni egy hot-dogot, fogalmam sincs amúgy miért, mert amúgy nem nagyon szeretem, és a virslit meg nem is eszem.
De a filmekben szoktam látni, és szerintem azert😂
Hát nem tudom milyen az igazi amúgy, csak olyasmit szeretnék enni amilyen amerikába is van még a filmekben 😂
Hot-dog kiflibe, meg az a barnás valami is bele, ketchup. (Mustárt utálom 😔) számomra ilyesmi az "igazi"🙄😂
De köszönöm a válaszokat, akkor majd elmegyek és eszek ott.
Ti mit ettetek amúgy?
Eredetileg egy óriás kiflit fúrtak ki és abból kandikált ki a virsli. Ezért is HotDog a neve.
Mint hogy a hot dog az nem forró kutyát jelent ahogyan egyesek hiszik hanem szexuálisan befűtött kutyát. Azaz a kifliből kikandikáló virsli úgy nézett ki mint a kutyafütyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!