Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valóban furcsa, hogy ilyen...

Valóban furcsa, hogy ilyen dolgokat is megeszek?

Figyelt kérdés

Alapvetően "normális" ételeket eszem, de (mások szerint) furcsa dolgokat is szoktam napi szinten fogyasztani. Például: a jeget időjárástól függetlenül napi szinten eszem. Reggel-este egyet-egyet elszopogatok. Ha nasira vágyok, panírmorzsát eszek. Sokszor csak azért keverem be a palacsinta, muffin tésztát, hogy úgy, nyersen megegyem. A száraz, kemény tészát gyakaran ropogtatom főétkezések előtt. A mirelit, fagyasztott sültkrpumpli a kedvencem, 1 hét alatt egy egész 2,5 kilós zacskót meg tudok enni. Mostanában arra is nagyon rászoktam, hogy a nyers krumplit kis csíokokra vágva kis időre vízbe áztatom és úgy eszem meg. És még sok minden más ilyesmit is megeszek, csak most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Mindez csak azért merült fel bennem, mert elmondtam az iskolában az egyik gyereknek, hogy én ilyesmiket eszek és elborzadt. Valóban olyan furcsa lennék? Közületek is eszik valaki ilyeneket, vagy csak én?

2018. okt. 20. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%
A nyers tésztában lehetnek coli baktériumok, de akár szalmonella is, a fagyasztott termékeket csak jól átsütve szabad fogyasztani, a nyers krumpli puffadást okozhat, jobb lenne ha ilyeneket nem ennél. Panírmorzsától nem lesz bajod, és a jégtől sem. Olyan sokféle nasi van ami egészséges, pl.: nyers zöldségek, olajos magvak, ezeket még nem próbáltad?
2018. okt. 21. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!