Mitől ilyen drága a Pringles chips? De egyébként finom?
Ha felakasztjátok magatokat, akkor sem éri meg.
Csak a sok rizsa szöveggel nyugtatjátok magatok, hogy megéri, mert ez ilyen meg olyan minőség.
Legbelül tudjátok, hogy még 500 forintot sem ér meg az a 165 gramm krumplipépes valami.
Ugyanaz, mint az Oreo.
Az is annyira be van harangozva a világ legjobb kekszének, max. a legismertebb.
Finom, de nem bírnak beletenni 1 mm vastag krémet se, persze a többi kekszet legalább 1cm-es krémmel pakolják meg.
Erről ennyit, hajt titeket a swag yolo divat utáni vágy, és nem érdekel, hogy egy vagyon, ez menő, az a lényeg.
Lehet hogy finomabbak a minőségi cuccok, de akkor sem ér meg 2x annyit.
És nem vagyok csóri, megtehetném, hogy bespájzolok 3 zsugor Red Bullt, 3 üveg whiskeyt, 2 karton oreot és pringlest akár most azonnal, de nem fogok.
A lényeg: Majd kinövitek egyszer
Imént vettem pár dobozzal Madaras Tescoban 789 forint dobozonként.
Egyrészt finom és szeretem (másikat nem szoktam enni).
Másrészt kempingezésnél fordult mér elő, hogy abban melegítettünk élelmiszert - ha megfelelően kivágsz az oldalán két rész, felhajtod a dobozt. A benne lévő alufólia úgy fókuszálja a napsugarakat napközben, hogy a benne lévő tárgy felmelegszik, "felforrósodik".
Vagyis praktikus több szempontból is.
A szolárfőzők drágábbak, a Pringles tartalma ráadásul finom is.
Azért drága mert
#1 márkás
#2 amerikában 1-2$ darabja ittazért 700ft kb mert szálítás+ván+ado rámegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!