Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől ilyen drága a Pringles...

Mitől ilyen drága a Pringles chips? De egyébként finom?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 20:26
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
74%
épp pringles-t zabálok, nem bírom abbahagyni, vmiért rákerestem googlebe mennyibe kerül de most lépek mert amíg ezt írom abba kell hagynom cső
2015. júl. 20. 20:25
 22/30 anonim ***** válasza:
20%

Ha felakasztjátok magatokat, akkor sem éri meg.

Csak a sok rizsa szöveggel nyugtatjátok magatok, hogy megéri, mert ez ilyen meg olyan minőség.

Legbelül tudjátok, hogy még 500 forintot sem ér meg az a 165 gramm krumplipépes valami.

Ugyanaz, mint az Oreo.

Az is annyira be van harangozva a világ legjobb kekszének, max. a legismertebb.

Finom, de nem bírnak beletenni 1 mm vastag krémet se, persze a többi kekszet legalább 1cm-es krémmel pakolják meg.

Erről ennyit, hajt titeket a swag yolo divat utáni vágy, és nem érdekel, hogy egy vagyon, ez menő, az a lényeg.

Lehet hogy finomabbak a minőségi cuccok, de akkor sem ér meg 2x annyit.

És nem vagyok csóri, megtehetném, hogy bespájzolok 3 zsugor Red Bullt, 3 üveg whiskeyt, 2 karton oreot és pringlest akár most azonnal, de nem fogok.

A lényeg: Majd kinövitek egyszer

2015. aug. 3. 22:07
 23/30 Ujhelyiati válasza:
90%
Egyébként miért is lenne drága?Egy chio vagy laysben,jó esetben van 90 gramm chips.A Springlesben meg 165.Kb egy árban vannak sőt!Így márt nem is oly drága nem igaz?
2015. dec. 23. 22:20
 24/30 anonim ***** válasza:
CBA Príma 800Ft
2016. jún. 14. 09:14
 25/30 anonim válasza:

Imént vettem pár dobozzal Madaras Tescoban 789 forint dobozonként.

Egyrészt finom és szeretem (másikat nem szoktam enni).

Másrészt kempingezésnél fordult mér elő, hogy abban melegítettünk élelmiszert - ha megfelelően kivágsz az oldalán két rész, felhajtod a dobozt. A benne lévő alufólia úgy fókuszálja a napsugarakat napközben, hogy a benne lévő tárgy felmelegszik, "felforrósodik".

Vagyis praktikus több szempontból is.

A szolárfőzők drágábbak, a Pringles tartalma ráadásul finom is.

2016. okt. 10. 15:48
 26/30 anonim válasza:

Azért drága mert

#1 márkás

#2 amerikában 1-2$ darabja ittazért 700ft kb mert szálítás+ván+ado rámegy

2016. okt. 10. 16:09
 27/30 anonim ***** válasza:
En is epp eszem, 450-ert veszem a 165 g-osat a piacon. :D
2016. dec. 20. 23:55
 28/30 Xrowe válasza:
a kérdés 2010 es 2016 ban is válaszoltak rá minden esetbe én most 90g os pringlest eszek mert kaptam rohadtul nem éri meg az árát finom meg minden de ez nem krumpli tészta úgyebár ... az elkészítési folyamat a sok munkás aki ki szüri a hibásaat stb... ezeket megkell fizetni a doboza is drága de ettől függetlenül nem éri meg mert árulhatnák úgy is hogy nem ilyen alus hanem csomagolt fektetett állapotos dobozba ami müanyag és könnyü az előállitása olcsó is
2018. jan. 12. 17:44
 29/30 anonim válasza:
Egyépként oke drága de nagyon finom és ha megnézitek 1 csomag lays vagy chitos 300 foirint de az kb 70 g-os a pringles pedig 165 tehat kétszer annyi alapból a mennyisége is. Ha veszel 2 lays-t az 600.- a pringles meg 800.- és finomabb :D
2018. febr. 1. 13:42
 30/30 anonim válasza:
Chitos Xdddddd LOL az mi?
2018. júl. 25. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!