Mitől ilyen drága a Pringles chips? De egyébként finom?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 20:26
11/30 anonim válasza:
nem tudom hányszor annyi chips van benne, mint mondjuk egy lays-ben. aljától a tetejéig egyforma méretű chipsek vannak. a szeletek kicsit vastagabbak,pont jók,és emellett nagyon finom is. szerintem megéri. akciósan már 620 ft-ért hozzájuthatsz a tescoban.
12/30 anonim válasza:
én az XXL-es springlest veszem 550ért,csak rákell találni a jó helyekre :D
13/30 Mahhoo3-3 válasza:
Ausztriaban vettem akciosan 2őt 2,50 euroert (725 forint mostani arfolyammal. 2 DARAB 725 FORINER . 2kevesebb min 1 itthon. Meny ki kulfoldre es ott vegyel.
14/30 anonim válasza:
Én a péktől veszem Fóton 500ft-ért.
15/30 anonim válasza:
ja már van a spárba, pennybe is meg egy csomó helyen is :D
16/30 anonim válasza:
Egy török boltban láttam olcsóbban mint a Tescóban ha jól emlékszem 550 Ft vagy valami e körüli az ára
itt a címe a boltnak: 1081 Budapest, Népszínház utca 40.
17/30 anonim válasza:
720 FT???????????????? Én 520-ért vettem az Auchanba ;)
18/30 anonim válasza:
Nem mű... Azért egyformák mert szárított burgonyapépet arra formázod amire akarod,emiatt is drága mert minőségi és a doboz előállítási költségek is számítanak persze mert egyébként nagyon szép dobozai vannak, simán megéri lehet kétszer annyi mint a chio árban de nem is 70gramm hanem 140-165 grammosak tehét kétszer annyi van bennük és egyébként hivatalos pecséttel ellátott kóser termék amit kevés világmárka mondhat el magaról!!!
19/30 anonim válasza:
Kb mindenhol olcsóbb, mint itthon...
Spanyolországban és Németországban jártam a közelmúltban, fele ennyiért lehetett megvenni.
20/30 anonim válasza:
gyökerek azért olyan drága mert 160g a chioba 75g van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!