Palacsintába tehetek sima vizet szódavíz helyett? Nem baj, ha kicsit csomós a tészta? Ha baj, mit csináljak, csak kevergessem, amíg sima nem lesz?
Figyelt kérdés
Muszáj tudni, a mindjárt hazaérnek a szüleim nyaralásból, és még sose csináltam, gondoltam, meglepem őket... :$
15/L
2010. jún. 23. 19:38
11/11 anonim válasza:
A sima víz is jó!
Ha híg lett a tésztád keverj lisztet bele de csak apránként!
Ha nagyon csomós szűrd át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!