Olajsütőben (fritőz) készített ételek mennyire egészségtelenek? Okoz rákot?
Figyelt kérdés
Ha pl. egy hónapban 1-2x eszek ilyet, lehet tőle bármi bajom? Tényleg rákot okozhat? Vagy inkább akkor veszélyes, ha valaki minden nap ilyet eszik?2018. okt. 7. 15:23
11/13 anonim válasza:
8
Mediterrán konyha: a görög joghurtot elenyésző helyen eszik, és az savanyított és nem tej.
A franciák vajat használnak, amit ezer más egészséges dologgal ELLENSÚLYOZNAK.
Ezek a válaszok.
12/13 anonim válasza:
A válaszod tej és tejtermékekre vonatkozik, a görög joghurt pedig mikor utoljára csekkoltam még erősen tejtermék volt. És nem is így működik, hogy azbesztet lélegzek, de zellert eszek akkor egészséges vagyok. Épp ezért kértem valami kutatást, WHO ajánlást vagy tudományos cikket amiben léteznek ilyen számok, mert gondolom nem a kisujjadból kerültek elő. Legalábbis remélem. És persze ugyanez a tojásra.
13/13 anonim válasza:
Amióta feltalálták a rákot azóta minden rákkeltő.. Különösen a konkurens bolt terméke a rákkeltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!