Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Örülnél karácsonyra különleges...

Örülnél karácsonyra különlegesebb házi készítésű lekvárnak?

Figyelt kérdés

Kolléganőtől.

Pl. narancslekvár, sütőtök lekvár, hagymalekvár, birsalma lekvár

2018. okt. 2. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Igen, főleg a fügelekvárnak, de a többinek is amit felsoroltál.😊 Gondolom ismered annyira a kolleganődet, hogy szereti-e, vagy nincs eü oka amiért nem eheti. Gondolok itt allergiára, cukorbetegségre.
2018. okt. 2. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
A házi készítésű ajándékok, főleg, ha ehetőek, mindig nagyon jók szerintem.
2018. okt. 2. 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

egy hagymalekvárt tuti nem ennék meg, de imádnám a gesztust :D

a narancslekvárból meg lehet utána is kérnék, és megkérnélek, hogy minden évben azt készíts :D

2018. okt. 2. 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó, hagymalekvárt húshoz esznek

Amúgy igen, örülnék neki

2018. okt. 2. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Valszeg én vagyok az egyetlen, aki nem örülne. Utálom a lekvárt, és sosem értékeltem a kézzel készült ajándékokat, nagy részük porfogó kacat.
2018. okt. 2. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ. A hagymalekvár nem tudom, milyen, furán hangzik, én teljesen jól elvagyok a sült hagymámmal... A többi remek, főleg a narancslekvár, mindig elmarad, hogy csináljak, pedig vonz a dolog.

De ha cukor lenne benne, akkor kevésbé szívesen enném meg. Mivel nem vagyok beteg, elfogyna úgy is, csak sajnálnám a dolgot. Az még fontos, hogy ne legyen túlédesítve, hogy cukoríze legyen, ne gyümölcsíze, a rokonságból érkező lekvárok egy része ilyen.

De ha jó kis lekvár, akkor az köztudottan nem egy rossz ajándék (már akinek, persze), a jó házi lekvárokat mindig is nagy becsben tartottam.

2018. okt. 2. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
Persze:)
2018. okt. 2. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Én egyiknek se örülnék. Még a hagyományos barack lekvárnak is. Én nem szeretem őket, a hagymán kívül pedig semmit nem szeretek, amit felsoroltál. De ez én vagyok és nem nekem akarod adni.
2018. okt. 2. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon örülnék, nyitott vagyok az új, különleges ízekre. A gesztus szerintem már alapból is szép.
2018. okt. 2. 23:42
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Én örülnék neki.
2018. okt. 3. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!