Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Házi fagyit hogyan csináljak?

Házi fagyit hogyan csináljak?

Figyelt kérdés

Szeretnék csinálni a gyerekekkel házi fagyit, találtam is az interneten, de mindhez kell valami extra cucc.

Ti hogyan készsítettetek?

(Nem állnak rendelkezésre: sűrített tej, kókuszzsír meg ilyen 'nem hétköznapi' dolgok.)

2018. aug. 16. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Akkor vegyetek b#zmeg.
2018. aug. 16. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kókuszzsírt most már konkrétan a falusi abc-ben is lehet kapni, ahogy sűrített tejet is.

Ha meg nem akartok elmenni vásárolni, akkor csináljátok meg abból, ami van otthon, aztán lesz, amilyen lesz...

De leírhatnád akkor már esetleg, hogy mi az, ami VAN, hátha akkor tudunk receptet is ajánlani...

2018. aug. 16. 22:58
 3/5 anonim válasza:
48%
Anyukám régen fogott gyümölcsöt összepürésítette adott hozzá tejet fagyiport kavart, kavart, kavart és lefagyasztotta.. Ahogy engedett tudtuk szedni kanállal...
2018. aug. 16. 23:19
 4/5 anonim válasza:
100%
En banant szoktam lefagyasztani, legtobbszor olyat ami par picit tul erett, majd kesobb azt ossze kell turmixolni es teljesen fagyi allagu lesz. Izesiteni fagyasztott gyumolcsokkel szoktam, azt is a turmixgepben a banannal egyutt:)
2018. aug. 16. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A banános valóban jó... A többi gyümölcs túl vizes és nem krémes lesz, hanem jéggé fagy, de a banán nem :)

Tuti vannak tejszínes-gyümölcsös receptek a Neten... Én nem élek tejszínnel alapból, így ezeket nem ismerem, az én fagyim (illetve jégkrémem, mintha mások megkülönböztetnék a kettőt) szinte 100% nyers tojás, ezért sem írtam be eddig, sokaknak bajuk van vele s amúgyis távol áll a megszokott jégkrémektől. Úgyhogy a tejszínes verziókat ajánlom. Zsírszegényt meg se próbálnék a banánosat kivéve, az max. jégkása lesz, nem rendes fagyi. Sosem szerettem a vizes fagyikat, gép nélkül pedig amúgyis nagyobb kihívás az, hogy ne fagyjon kockára...

2018. aug. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!