Házi fagyit miért kell átkeverni fagyasztás közben, és mivel kell?
Nem csak a házi fagyit kell keverni! A "rendes" fagyit is keverik fagyasztás közben, mert a bevitt levegőtől könnyebb, lágyabb lesz. Ha nem kevered, akkor egy jégtömb lesz belőle!
Láttál már fagyi gépet?
akár láttam, akár nem, a működését nem ismerem. Te ismered pontosan, mi történik egy fagyigép belsejében? Légyszi írd le lépésről lépésre! Ja, és a világ minden típusú fagyigép működését!
Az sehol nincs leírva, hogy csak kanállal kell-e átforgatni, vagy habverővel alacsony fokozaton, vagy magas fokozaton. De ez alapján az sejtem, az a legjobb, ha minél többször, minél alaposabban, magas fokozaton át van keverve. Ugye?
"akár láttam, akár nem, a működését nem ismerem. Te ismered pontosan, mi történik egy fagyigép belsejében?"
Igen, tudom. Gyerekkoromban sokszor néztük hogyan készül a helyi kocsmában a fagyi. Még az a bádog pultos kocsma volt ott ahol a KÖJÁL se járt. De tudom hogy néz ki egy Caprigiani gép belülről - te is megnézheted zárás előtt, mikor szétszedik tisztítani. Ha még jégkása készítő gépet is láttál már a plázában, akkor már mindent tudsz.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!