Milyen édesítőt használjak fagyikészítéshez?
Figyelt kérdés
Szeretnék fagyit készíteni házilag, cukor nélkül. Van olyan édesítő, amelyik jól bírja a fagyasztást, és nincs mellékíze sem?
(Főzéshez, sütéshez mit ajánlanátok?)
2013. máj. 10. 16:07
1/9 anonim válasza:
Én mindenhez a folyékony édesítőt ajánlanám. Kb az összes márkát kipróbáltam már, de nem éreztem különbséget. Amelyik szimpatikus, azt vedd meg.
:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Én egy olcsóbb folyékony édesítőt próbáltam, de annak érzek egy kis mellékízét, és sütéskor kesernyés íze lesz. :/ Most a Polysweet-et szeretném kipróbálni.
2013. máj. 11. 15:48
3/9 anonim válasza:
Én Canderel port szoktam használni. Használok nyírfaporcukrot is, de annak van szénhidráttartalma, cukorbetegség esetén kell vele számolni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Polysweet-tel nincs esetleg tapasztalatod?
2013. máj. 15. 14:49
6/9 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom a Polysweet-tel. (A méz nem édesítő.)
7/9 anonim válasza:
Az édesítők ugyanannyi kalóriát tartalmaznak, mint a cukor! Ráadásul károsak az egészségre!!!
A méz a legjobb a cukor helyettesítésére.
8/9 anonim válasza:
Az édesítő nem tartalmaz kalóriát. A méz nem minden esetben alternatíva a cukorra. Hiába egészséges én pl. cukorbetegként ugyanúgy nem ehetem, mint a fehér cukrot.
9/9 A kérdező kommentje:
Van, amelyik tartalmaz, de semmiképp sem ugyanannyit, mint a cukor. A legtöbb nem tartalmaz.
2013. máj. 23. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!