Ti vennétek különlegesebb házi pálinkát, gondolok itt olyanra mint cseresznye vagy birs?
Miért ne? !
Ha nagyobb tételben kéne vásárolnom, akkor természetesen előbb kóstolót kérnék a gazdától,
és ha igazán jó, akkor mindegy, milyen gyümölcsből készült. Kinek-kinek ízlése szerint!
A lényeg, hogy ne valami aromával kotyvasztott, pálinkának csúfolt szennylé legyen,
hanem hamisítatlan, finom gyümölcspárlat. Nem elég, ha pálinkának hívják, annak is kell lennie.
Ha valaki másnak vennéd/vinnéd, előbb azért próbáld kitudni, miféle szíverősítőt szeret ! :)
Magyarországon a barack-, szilva- és cseresznyepálinka szerintem "alap",
mint orosznak a vodka! Miért gondolod a cseresznyét "különlegesnek" ?
Egyetértek azzal, hogy a valódi házi cseresznyepálinka ritka és különleges.
Nem lehet egy kalap alá venni, az aromával készült löttyökkel, nem is beszélve arról, hogy nem egy olcsó mulatság a házi valódi kihozatala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!