Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki az a személy, akiről Szafi...

Ki az a személy, akiről Szafi beszélt ma a videójában? Aki félévente feljelenti a cégét, stb.

Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 09:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Elsö válaszolo vagyok.voltak kommentek amik nyilván törölve lettek.ott leirták hogy norbiék azok,akik állandoan vágják alatta a fát.és nem ö az egyetlen akivel ezt megcsinálják.ha valakiben látják az erös konkurenciát,azzal probálnak kicseszni.pl péntek enikö fitt arénás és stb fellépéseit is sorra huzták át,abban is benne volt a kezük.egyre hiteltelenebb az egész update.szafit sem védem mert nem fogyasztom a termékeit,de ha jo egy termék akkor nem attol lesz jobb hogy probálok mások alá tenni és igy elörébb jutni
2018. szept. 30. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Hála istennek, fogalmam sincs, hogy kiről beszélsz és miért.

Egy komoly üzletbe nem fér bele, hogy videóban beszéek ilyenekről ... Annyira szánalmas.

A szerencsevadászokat meg elintézi az idő.

2018. szept. 30. 15:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2018. szept. 30. 15:43
 14/16 anonim válasza:
50%

"A kérdező kommentje:

Igazából nem értem, miért nem tudja megnevezni az illetőt"

Azért mert nem tudja! Így mondja: "tudom ki volt, illetve sejtem" - Hát az azért nagyon nem mindegy, hogy tudom-e vagy sejtem-e. Mérhetetlenül ostoba ez a nő. Tulajdonképpen minden gyanúja abból ered, hogy Norbi az egyik terméket, minden rossz hátszószándék nélkül a 3-as kategóriába sorolta a könyvében. Ez a nő, meg azt hiszi, hogy a 3-as nagyon rossz minőséget jelent... Nagyon primitív buta. A Norbi válasz videóját megnézheted fent van a neten. Azt hallgasd meg minden gyanúd elfog tűnni vele kapcsolatban. Na aztán innentől fogva a többi primitív, akik a Norbi életével foglalkoznak, most még jobban fröcsöghetnek, szerencsétlenek...

2018. szept. 30. 16:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Jajj ez a Szafaládé...
2018. okt. 5. 20:42
 16/16 anonim válasza:
43%
Egyértelmű, hogy Norbiékról beszél. Én Szafi mellett állok. Norbiék termékeibe minden szar van, ellenben Szafi egészséges hozzávalókból állítja elő a termékeit gondolva az egészségügyi problémákkal küzdőkre. Nem csoda, hogy mindeni átpártol hozzá. Nyilván ez nem tesz jót Norbi üzletének, és szeretné eltávolítani a piacról.
2018. nov. 11. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!