Ki az a személy, akiről Szafi beszélt ma a videójában? Aki félévente feljelenti a cégét, stb.
Hála istennek, fogalmam sincs, hogy kiről beszélsz és miért.
Egy komoly üzletbe nem fér bele, hogy videóban beszéek ilyenekről ... Annyira szánalmas.
A szerencsevadászokat meg elintézi az idő.
"A kérdező kommentje:
Igazából nem értem, miért nem tudja megnevezni az illetőt"
Azért mert nem tudja! Így mondja: "tudom ki volt, illetve sejtem" - Hát az azért nagyon nem mindegy, hogy tudom-e vagy sejtem-e. Mérhetetlenül ostoba ez a nő. Tulajdonképpen minden gyanúja abból ered, hogy Norbi az egyik terméket, minden rossz hátszószándék nélkül a 3-as kategóriába sorolta a könyvében. Ez a nő, meg azt hiszi, hogy a 3-as nagyon rossz minőséget jelent... Nagyon primitív buta. A Norbi válasz videóját megnézheted fent van a neten. Azt hallgasd meg minden gyanúd elfog tűnni vele kapcsolatban. Na aztán innentől fogva a többi primitív, akik a Norbi életével foglalkoznak, most még jobban fröcsöghetnek, szerencsétlenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!